Projecten

Door de jaren heen hebben wij succesvol vele projecten afgerond. Op deze pagina willen we u kennis laten maken met een aantal van deze projecten. Wij hopen hierdoor u meer inzicht te geven op ons specialisatie gebied. Onze projecten worden uitgevoerd door heel Nederland en delen van België.

De Bolder

Te Schiedam

De Bolder is het hoofdkantoor van Mammoet in Schiedam. Het project is gerealiseerd in een pand specifiek voor het bouwen van boorplatformen in Zwijndrecht. Het gebouw is omgevaren naar de reeds gerealiseerde fundatie in Schiedam.

Dit project is afgerond in 2001.

Zonnehuis Veldheim

Te Zeist

Bij dit project hebben we de bitumen singel vervangen. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van natuursteen leien elementen.

Dit project is afgerond in 2000.

Koninklijke Metaalunie

Te Nieuwegein

Dit gebouw is ontworpen door het architectenbureau Jagtenberg. De daken zijn door ons voorzien van een PVC dakbedekking.

Dit project is afgerond in 1992.

Viking

Te Almere

De wanden van dit gebouw zijn door ons voorzien van renovatiepanelen en nieuw zetwerk.

Dit project is afgerond in 2002.

Normen

Onze projecten worden uitgevoerd volgens de nationale Beoordelingsrichtlijn Proces Dakdekken. In het kader van ons veiligheidsbeheersysteem wordt nauwgezet toegezien op het uitvoeren van de werkzaamheden conform de ARBO-wetgeving en Bouwbesluit.


%d bloggers liken dit: