Over ons


“Uw aannemer met meer dan 25 jaar ervaring. Wij combineren vakkundigheid, motivatie en aanspreekbaarheid om u het beste resultaat te leveren. “


Mc Molé Dak- en Gevelsystemen B.V., opgericht door Leen van Der Heiden, is al meer dan 25 jaar actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Hierbij is Mc Molé gespecialiseerd in dakwerk, gevelbekleding en montage van kozijnen.

HET TEAM

Wij werken zo veel mogelijk met een vast, gespecialiseerde groep onder-aannemers om een grote flexibiliteit en breed expertise te bereiken.

EFFICIËNTIE

Efficiëntie is voor elke partij gunstig, daarom streven wij elke dag opnieuw om zo efficiënt mogelijk te werken.

VERANTWOORDELIJKHEID

Binnen het team heerst er een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor elkaar en de omgeving. Zo proberen we altijd rekening te houden met het communiceren van eventuele overlast voor de omgeving.

COMMUNICATIE

Communicatie is erg belangrijk binnen ons team, niet alleen naar elkaar, maar ook naar de omgeving toe. Onze medewerkers zijn indien noodzakelijk op het werk aan te spreken.

HET PROCES

1. Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase zal er worden gekeken naar de juiste en meest efficiënte oplossing voor de situatie.

2. Materiaal selectie

Vervolgens zal er een keuze worden gemaakt welke materialen het beste passen bij het ontwerp om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

3. Uitvoering

Tijdens de uitvoering komen ontwerp en materiaal samen om zo het project te realiseren. Hierbij probeert het team zo efficiënt mogelijk met de tijd en het materiaal om te gaan.

4. Interne kwaliteitsbewaking

Na het project is er een mogelijkheid om tot wel 10 jaar na afloop een interne kwaliteitsbewaking af te sluiten.


%d bloggers liken dit: